bernt i lund

5 års garanti ingår i köpet

En Janome- eller Baby Lock-maskin är alltid ett säkert val. Du kommer att glädja dig över den gedigna kvaliteten, eleganta designen och de många användarvänliga möjligheterna i många år framöver. Janome och Baby Lock ger dig hela 5 års fullgaranti på alla modeller köpta i skandinavien. Både kostnaden för delar och arbete täcks vid fabrikationsfel*. Garantin i 5 år är ett kostnadsfritt tillägg till Konsumentköplagen. Konsumentköplagen ger dig lagstadgad reklamationsrätt i 3 år.

Garantin gäller alla fel som beror på fabrikationsfel. Du ansvarar för att informera butiken omgående, om du upptäcker ett fabrikationsfel. En symaskin kräver regelbunden service/underhåll såsom rengöring, justeringar, eventuell smörjning. Detta täcker ej garantin. Förbrukningsartiklar som nålar, remmar, glödlampor, spolhus, stygnplåt m.m. täcks ej av garantin. Yttre påverkan, fall eller felanvändning täcks ej av garantin. Eventuella fel som orsakats av andra än Janome/Baby Lock auktoriserade reparatörer täcks ej av garantin. Garantin gäller endast vid hushållsanvändning.

Janome grundades 1921 med inriktning att producera symaskiner. 1936 invigde företaget Koganei fabriken i Tokyo, som var den första samlingsband fabriken för symaskiner. 1969 etablerades Janome Taiwan och 1988 Janome Thailand. 
Klicka här för att läsa mer om Janome

Baby Lock tillverkar overlock, coverlock och maskiner som syr sömmar likt handsömnad på sin fabrik i Yamagata i Japan. De är av högsta kvalitet och för dig som vill ha perfekta sömmar i alla material med väldigt få inställningar.
Klicka här för att läsa mer om Baby Lock