bernt i lund

Symaskinsväskor

Denna sidan är till för att visa upp stora delar av vårt sortiment i butiken. Vi svarar gärna i telefon eller på mail så snabbt vi hinner om du har frågor om våra produkter. Observera att vi inte har möjlighet att uppdatera lagerstatus på våra produkter. Det innebär att varor som finns här kan vara slut i butiken. Det mesta finns dock hemma och vi beställer ofta varor.

Tutto bag

Tutto-bag, perfekt symaskinsväska på 4 hjul. Extremt lättgående och stark!

Denna fantastiska väska finns i fem olika storlekar och två färger. Det går att stapla flera väskor ovanpå varandra så att du bara har en väska att hålla reda på. Men det bästa av allt, hur mycket du än har packat i väskorna så är de lätta att ta med sig! Din väskstapel rullar och följer dig med smidighet.

Det är lika enkelt för dig att ta med din "Tutto"-väska på semesterresan. När du väl är hemma, full med inspiration av vad kursen eller semesterresan har gett dig så packar du ur väskorna och viker ihop dem. Ja, det är sant, de kan vikas ihop för att ta så liten lagringsplats som möjligt.

Sytillbehörsförvaring, ordning och reda bland sysakerna. Rymmer det mesta du behöver till sömnad eller scrapbooking. Perfekt att ta med på kurs eller att ha hemma i syrummet.

L-med hjul: 1595:-
Längd:530/Höjd:340/Bredd:
300mm.
Röd och svart