Syrummet

Hej och välkommen till syrummet! Här kan du ta del av lärorik information/tutorials, inspiration och lite om oss.

Bernt i Lund

Bästa overlock symaskinen - Bäst i test 2024

När du letar efter den bästa overlocksymaskinen som kan höja dina syprojekt till nya nivåer, rekommenderar vi en modell som är användarvänlig och av hög kvalitet. På Bernt i Lund har vi noggrant valt ut de bästa overlockmaskinerna, perfekta för alla från nybörjare till de mer erfarna. Här är våra rekommendationer för 2024, inkluderande modeller som stått sig bra i tester och uppskattas för sin kvalitet och användarvänlighet.

Bernt i Lund

Bästa symaskinen för nybörjare - Bäst i test 2024

Att välja den rätta symaskinen som nybörjare kan vara en utmaning. Med en uppsjö av alternativ på marknaden, är det lätt att känna sig överväldigad. Vi förstår detta och har därför noggrant valt ut symaskiner som inte bara är användarvänliga, men som också erbjuder hög kvalitet till ett rimligt pris. Vår guide syftar till att ge dig den information du behöver för att göra ett informerat val och börja din sömnadresa med rätt verktyg.

Bernt i Lund

Sömnadstekniker - Så börjar du med sömmar

Att sy på symaskin är en konstform som kombinerar traditionella tekniker med modern teknologi. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, finns det alltid nya sömmar och tekniker att utforska. I den här artikeln går vi igenom olika sömmar och tekniker som inte bara förbättrar kvaliteten på dina projekt utan också breddar ditt kreativa uttryck. Vi täcker allt från grundläggande raksöm till mer avancerade tekniker som programmerbar lagningssöm.

Bernt i Lund

Kreativa Julklappar - Perfekta Presenter För Alla, Oavsett Erfarenhet eller Kostnad

Inne i sömnadens värld finns en magi som sprider glädje och skapar minnen - och under julen är det dags att förvandla den glädjen till fantastiska presenter. Hos oss på Bernt i Lund har vi handplockat en speciell samling julklappstips som sträcker sig över alla nivåer av sömnadsintresse och plånbok. Oavsett om du letar efter den perfekta gåvan till nybörjaren, den erfarne eller något som passar inom budgeten, är vår samling av kreativa julklappar

Bernt i Lund

Hållbarhet

Att sy och vara hållbar går verkligen ihop! Vi som syr har möjligheten att återanvända material som annars skulle kastas. Vi kan laga eller göra om. När vi syr nytt har vi möjligheten att välja material som har tillverkats på miljövänligt och ansvarsfullt sätt gentemot allt liv på vår planet. På denna sidan kan du lära dig mer om vad du bör leta efter för att ta ett medvetet val när du handlar.

Butiken

VIP-event - Lansering av nya Janome Continental M17

Onsdagen 20e april fick vi äran att bjuda in våra kunder till ett VIP-event/after work i samband med lanseringen av den nya Janome Continental M17. Maskinen demonstrerades på TV i butiken med en direktsändning av Janomes skandinaviska huvudkontor i Norge, Drammen. Vi delade ut goodiebags, bjöd på dricka och tilltugg. Det var nytt för oss att ha kvällsevenemang och vi hoppas att det kan bli återkommande i framtiden.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.