Bernt i Lund

Personlig utbildning i handhavande av symaskiner

Din symaskin är inte bara en produkt, det är början på din kreativa resa. Varje köp hos oss inkluderar en skräddarsydd utbildning, fokuserad på att maximera din symaskins potential. Från grundläggande färdigheter till individuell support, låt oss guida dig mot sömnadens värld. Vi ser fram emot att vara din partner i din sömnadsresa!

Välkommen till vår personliga symaskinutbildning!

Vi förstår att köp av en symaskin är en investering i din kreativa framtid. För att säkerställa att du får ut det mesta möjliga av din nya symaskin, inkluderar varje köp en personlig utbildning i maskinens handhavande och inställningar. Vi strävar inte bara efter att sälja symaskiner, vår passion är att dela med oss av vår kunskap och skapa en trygg och inspirerande syupplevelse för våra kunder.

Vad ingår i vår personliga utbildning?

Vår personliga utbildning fokuserar specifikt på att lära dig allt du behöver veta för att kunna använda din symaskin optimalt. Vi går igenom grundläggande färdigheter som att trä maskinen, välja rätt nål och tråd, samt justera inställningar som stygnbredd, stygnlängd, trådspänning och pressarfotstryck. Oavsett vilken modell du har valt, skräddarsyr vi utbildningen för att passa dina individuella behov.

Vår passion och expertis delas med dig:

Utöver de tekniska aspekterna av symaskinen delar vi också med oss av vår passion för sömnad. Vi ger generella tips för olika typer av material, inklusive tunna tyger, elastiska material och grova material. Även om vårt fokus ligger på att lära dig symaskinen så är vi glada att dela med oss av allmänna sömnadstips som kan förbättra dina projekt. 

Individuell anpassning och flexibilitet:

Vår utbildning är inte en generisk gruppaktivitet. Varje session är individuellt anpassad för dig och dina specifika behov. Oavsett om du behöver en grundläggande introduktion eller återkommande hjälp, är vi här för att stödja dig. Vi erbjuder även flexibilitet genom support på telefon, videosamtal eller andra tekniska medel som passar dig bäst.

Framtida möjligheter:

Vi strävar efter att alltid utvecklas för att möta våra kunders behov. Framöver överväger vi att erbjuda betalda kurser som går ännu djupare in på avancerade sömnadstekniker och projekt. Dessa eventuella kurser erbjuds separat från den inkluderade personliga utbildningen.

Vi ser fram emot att vara din partner på din sömnadsresa och ser varje symaskin vi säljer som starten på en spännande och kreativ resa. Kontakta oss när som helst för att boka din personliga utbildning eller få ytterligare support. Vi är här för att hjälpa dig att blomstra i din sömnadskreativitet!


Hur bokar man personlig utbildning?

Varje gång du besöker vår butik är du välkommen att ställa frågor om din symaskin. Oavsett om du har bokat något tid eller ej. Vi är villiga att hjälpa dig. Det kan dock vara så att vi inte hinner hjälpa dig av olika skäl. Exempelvis om det är fullt med kunder i butiken för tillfället eller om vi har sjuk personal. För att vara garanterad att vi har tid att lägga allt vårt fokus på dig så kan du boka en tid.

Maila oss på info@berntilund.se för att boka en tid. Kom gärna med förslag på tider som passar dig så återkommer vi med möjliga tider.

Innan utbildningen börjar kommer vi att fråga om dina specifika önskemål och behov. Det kan vara att du vill fokusera på vissa funktioner på din symaskin, lösa specifika problem eller helt enkelt få en bred introduktion. Vi skräddarsyr utbildningen för att passa dig och din symaskin.

Under utbildningssessionen går vi igenom alla aspekter av din symaskin, inklusive trådning, inställningar och användning. Vi tar oss tid att svara på dina frågor och se till att du känner dig bekväm och självsäker med din symaskin.

Efter utbildningen stannar vår support inte där. Du kan alltid kontakta oss för att få ytterligare support, svar på frågor eller råd när du behöver det. Vi erbjuder support via telefon, e-post eller andra digitala plattformar.