Bernt i Lund

Vilken overlock ska jag köpa - Baby Lock erbjuder de bästa modellerna

Overlockens mästare från Japan. Högkvalitativa maskiner med perfekta sömmar och få personlig utbildning vid varje köp hos oss på Bernt i Lund. Baby Lock tillverkar overlock-, covermaskiner och sashikomaskiner på sin fabrik i Yamagata i Japan.

Baby Lock: Pionjärerna inom Overlock-teknologi

Baby Lock är världsledande inom tillverkning av overlock-symaskiner, med högsta kvalitet och tillverkning enligt stränga standarder i Yamagata, Japan. Maskinerna är kända och älskade för eleganta sömmar i alla material, låg felfrekvens och otrolig användarvänlighet.

De introducerade världens första kompakta overlock-symaskin för hushållet redan 1968 och har sedan dess strävat efter att utveckla funktioner som gör overlockmaskiner bekvämare och roligare att använda. Med unika patent som Revolution Air threading, Automatic Thread Delivery System och Wave Lock har de satt standarden inom overlockteknologi.

Den japanska kvaliteten säkerställer det enastående världsrykte som Baby Lock har. Efter montering genomgår varje Baby Lock-produkt en sträng kvalitetskontroll för att garantera att endast noggrant finjusterade produkter når våra kunder. Under minst 20 minuter testas varje produkt och varje söm granskas noggrant. Varje maskin monteras för hand av skickliga montörer.

Det är ytterst sällan problem med en Baby Lock. Många sömnadsentusiaster beskriver i sina recensioner att om du väljer en Baby Lock, så "köper du dig fri från problem". Att vara återförsäljare för detta varumärke är en ren fröjd. Vi har till och med besökt fabriken och fått vara med och arbeta lite - en livsupplevelse!


Vilken Baby Lock ska jag köpa?

Baby Lock erbjuder för närvarande fyra olika modeller i kategorierna renodlad overlock, renodlad cover och kombinerad overlock- och covermaskin. Alla modeller från Baby Lock är av högsta kvalitet och är utrustade med användarvänliga funktioner som passar både nybörjare och proffs.


Renodlad overlock

Baby Lock Victory
Vår mest sålda overlock! Tack vare automatisk luftträdning av gripare, mekanisk nålpåträdare likt många symaskiner, automatisk trådleverans/trådspänning är den otroligt enkel att sy på. Den är också liten och kompakt

Baby Lock Acclaim
Allt som Victory har men ännu bättre! Luftträdningen av griparna sköts av en motor istället för med pump vilket gör det ännu mer lekande lätt. Även nålpåträdningen sköts med hjälp av luft som drar in tråden i nålsögat. Extra ergonomisk med pressarfotslyften på framsidan av maskinen. Den är allmänt större och stabilare. Acclaim har även inbyggd säkerhet som gör att du inte kan sy med pressarfoten uppe, öppningsbar sidokåpa för enklare rengöring, bättre belysning och sist men inte minst ett extra vackert stygn som kallas för Wave söm.


Renodlad cover

Baby Lock Euphoria
Marknadens bästa och enklaste covermaskin, idealisk för sömnadsentusiaster som vill ha det bästa


Kombinerad overlock och cover

Baby Lock Gloria
En kombinerad overlock- och covermaskin som kombinerar det bästa av Acclaim och Euphoria. De flesta föredrar två separata maskiner istället för en kombinerad då det kan vara smidigare om man växlar mycket mellan overlock och coversömmar. Men har du lite plats och vill ha en kombimaskin så är detta enligt oss den enklaste kombinerade maskinen det går att hitta. När du väl har byggt om den behövs det inte läggas tid på trådspänning då den sköter det själv. Den har också fördelen att du kan sy både overlock och cover samtidigt. Exempelvis om du vill sy ihop tyger med en förstärkt söm innanför overlocksömmen.

Hos oss på Bernt i Lund finner du det kompletta sortimentet av Baby Locks maskiner. Njut av förmåner som fri frakt, vi står även för frakten vid garantiärenden och personlig utbildning ingår vid varje köp. Upptäck världen av sömnad med Baby Lock hos Bernt i Lund.

Vi hjälper dig gärna i ditt val av nästa symaskin. Kontakta oss på info@berntilund.se eller 046-152020.